DENİZLİSPOR YÖNETİMİNDE İLK AYRILIK

TAKİP ET

Denizlispor yönetiminde ilk istifa Ersen Kaplan'dan geldi. Sezon başında başkan Mehmet Uz'un listesinde bulunan Ersen Kaplan, başta taraftarlar olmak üzere herkese teşekkür ederek görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yeşil siyahlılarda yaprak dökümünün başlayacağı ve hafta sonuna kadar birçok yönetim kurulu üyesinin de istifasının geleceği öğrenildi.

Yönetici Ersen Kaplan veda yazısında şu ifadelere yer verdi, “Çok değerli Denizlispor yönetim kurulu üyeleri, kıymetli dostlar, büyüklerim ve çok fedakar Denizlispor taraftarları… Yaklaşık bir yıldır şehrimizin güzide markası sevdamız Denizlispor için var gücümüzle, gönül birlikleri ile gece gündüz uğraştık, emek verdik.

Hepimizin ortak gayesi Denizlisporumuzun hak ettiği yerde olması ve bu süreçte bir takım fikir ayrılıklarına düştük. Bunların çözümü için çok gayret ettik fakat geldiğimiz noktada kalıcı çözüm bulamadık. Bu sebeple Denizlispor yönetim kurulu üyeliğinden ayrılıyorum.

Yönetim sürem boyunca desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Başka bir Denizlispor rüyasında görüşmek dileğiyle…

 

Denizlispor Ersen Kaplan istifa