Dermo White Krem İle Etkileyici Bakım

TAKİP ET

Cilt yapısında etkileyici bir bakıma destek sunan Dermo Whitememnun kalacağınız sonuçlar sağlar. Kararma gibi hallerde beyazlatıcı krem niteliği taşır.


Göz altlarında oluşan kararmaların birçok nedeni vardır. Uzun süre uykusuzluk, yorgunluk ve genetik etkenler vs. nedeniyle kararmalar, morluk sorunlarında aydınlık görüntü kazanmak istersiniz.  İş yerinde çalışanlar için göz altlarındaki yorgun görüntü sorun demektir. Çünkü bir kişiyle görüşürken gözaltınızın koyu halka şeklinde görünmesi kötü izlenime neden olabilir. Burada dermo white krem ile bakım yapmak size avantaj sağlayabilir.

Kasık Bölgesi Kararmaları
Kullanacağınız Dermo White ürününde kasık bölgesinde kullandığınızda oluşan kararmalar giderilebilir. Ürün içeriğinin temel amacı vücudun çeşitli bölgelerinde oluşan deri kararmalarının azalmasını sağlamak ve estetik açıdan iyi görüntü oluşmasında etki yapmaktır.

Yüzde Kullanılır Mı?
Göz altı vs. kısımlarında kullanılan kremi yüzünüzde kararmaolan bölümlerde veya kırışıklık karşıtı bir destek için uygulayabilirsiniz. Yüzünüzde ya da vücudunuzun bir bölümünde herhangi bir yara, tahriş vs. varsa genel kullanım kuralı olarak kozmetik ürün sürmemeli ve doktor yönlendirmesi ile işlem yapmalısınız.  Yüzünde açık yara vs. olanlar dermatoloji uzmanına görünmelidir.

Bir Kutuyu Ne Kadar Süre Kullanabilirim?
Satın aldığınız bir kutuyu ortalama bir ay boyunca kullanabilirsiniz.   50 ml olarak orijinal pakette sunulan kremi her gün bir kere sürebilirsiniz. Uygulama için şu aşamaları takip etmelisiniz:
Dermo White kremi aldığınızda öncelikle cildinizi veya sürülecek olan bölümü suyla, tonikle vs. temizleyiniz. Temiz bir pamuk yardımıyla gözeneklerinizde tıkanıklık kalmayacak şekilde temizlik yapınız.

Fasulye büyüklüğünde deri üzerine kremi dökünüz.

Bu dökülen kısmı ince bir tabakaya çevirerek dairesel hareketlerle yaymalısınız. Gözeneklerle alakalı olarak iç kısımlara daha çok yedirme işlemi ancak bu şekilde olabilmektedir.

Dermo white krem gece saatlerinde uygulanmalıdır. Gündüz de uygulanabilir fakat gece saatlerindeki yenileyici saatlerin avantajlarından yararlanabilirsiniz.Bir ürünün resmi satış sitesinden satın alınması gelişigüzel bir gönderim olmayacağına işaret eder. Türkiye resmi satış sitesinde alacağınız ürünlerde hologramlı gönderim yapılır ve üretim yeri konusunda bilgi alabilirsiniz. Bir ürünün orijinal olup olmadığını anlamak için de hologram kontrolü yapabilirsiniz.
Kullanmak istediğiniz Dermo White Krem tekli olarak 59 TL fiyatla satılmaktadır. Kampanyalı üründeki bu fiyattan herkesin faydalanması amaçlanmaktadır. Önceden ürünü kullandıysanız ve devamını getirmeyi düşünüyorsanız ücretsiz kargo ile 2 adet orijinal dermo white krem 109 lira ile alınabilir. Başkalarına da alacaksanız 3 tane dermo White ve 1 tane dermo anti aging krem 149 liraya temin edilebilir.

Çoksayıda krem almanızın farklı amaçları olabilir. Fakat ilk kez deneyeceklerin önce ürünü tanıması adına bir tane alarak sürece başlaması önerilir. Bunu alırken bilgilerinizi sistemdeki iletişim sipariş kısımlarına verirsiniz ve adrese teslim gerçekleşir. Satış noktamızda tüm süreci titiz şekilde sürdürmekteyiz.
 
 
 

dermo white denizli muhabir muhabir denizli denizlimuhabir