Destek için, Adana ve Antalya'dan geldiler

TAKİP ET

2 Haziran Pazar günü Honaz'da yenilenecek olan belediye başkanlığı seçimi nedeni ile CHP'li aday Yüksel Kepenek'e destekler sürüyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Denizli'de. İlerleyen saatlerde ise Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'de gelecek. Denizli programı kapsamında Böcek ve Karalar Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ı ziyaret etti.


YSK’nın kararı ile Honaz’da seçimin 2 Haziran’da yenilenmesi kararının alınmasının ardından CHPli aday Yüksel Kepenek’e destekler sürüyor. Millet İttifakı Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek’e öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Honaz’a gelerek Kepenek’e destek olmuştu. Bugün Denizli, 3 önemli siyasetçi olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü ağırlayacak.



CHP İL BAŞKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilk ziyaretini CHP Denizli İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdi. İl Başkanı Mahir Akbaba’yı bu ziyarette eski Denizli Belediye Başkanı Ali Marım, yalnız bırakmadı.Seçim çalışmaları hakkında Başkan Böcek’e bilgi veren, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

İKİNCİ DURAK İYİ PARTİ İL BİNASI OLDU!
CHP İl Başkanlığı ziyaretinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’nda ziyaretlerine devam etti. İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt ve partililer ile bir araya gelen Muhittin Böcek, “İktidarın elindeki tüm imkanlara, Bakanlarımızın gece gündüz Antalya’da çalışmalarına rağmen başardık ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduk. Bugün Yüksel Kepenek’e destek için buradayız. Honaz seçimlerinde sizlerin de katkıları ile kardeşimizin elinden alınan hakkı geri vereceğiz” dedi.

BÖCEK VE KARALAR’DAN ŞENİZ DOĞAN’A ZİYARET!
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Denizli’de merkez ilçede ilk kadın belediye başkanı olan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Şeniz Doğan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Merkezefendi’ye kadın eli değmiş. Kendisini tebrik ediyorum. Öncesinde belediye meclis üyesi deneyimi ile belediye başkanı olarak seçmişler. Bizler de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, bildiklerimizi ve kendilerine tavsiyelerimizi anlatacağız. Başkanımızın yolu doğru. Meclis üyeleri ve çalışma arkadaşları ile çok uyumlular. Kendisine güveniyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ziyaretleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür ederek, “Bugün Türkiye’de örnek gösterilen başkanlarımızı ağırladık. Onların deneyimlerinden yararlanacağımız çok proje var. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Çok mutlu ve gururluyuz” dedi.