Destici Denizli'ye Geliyor

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici 22 Aralık'ta Denizli'ye gelecek.

1 Aralık Pazar günü ülke turuna çıkacak olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici  Ankara, İzmir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Samsun ve Sivas’ta geniş katılımlı bölge toplantıları gerçekleştirecek. Denizli'ye ise 22 Aralık Pazar günü gelecek. Saat 10.30'da başlayacak toplantı Dedeman Otel'de gerçekleşecek.
 
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici yaptığı açıklamada," Pazar günü İstanbul’dan “Türkiye Buluşmaları”nı başlatıyoruz. “Türkiye kucaklaşıyor, birlikte buluşuyor” mottosuyla Ankara, İzmir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Samsun ve Sivas’ta geniş katılımlı bölge toplantıları düzenleyeceğiz.
Türkiye Buluşmaları ile kadrolarımızı harekete geçirmek, BBP’ye gönül vermiş ama biraz kenarda kalmış arkadaşlarımızı aktif hale getirmek, milliyetçi, maneviyatçı, demokrat, vatansever kimliğe sahip vatandaşlarımızı da bu büyük çatı altında toplamak istiyoruz."ifadelerini kullandı.
 
Toplantı Gün ve Saatini Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı Duyurdu
 
BBP Genel Başkanının düzenlediği "Türkiye Buluşmaları" gezilerinin Denizli ayağının 22 Aralık Pazar günü olduğunu duyuran Sarı," Türkiye Buluşmalarımızın Denizli ayağı 22 Aralık Pazar Günü 10.30'da Dedeman Park Otel'de kahvaltılı olarak yapılacaktır. Tüm vatandaşlarımız davetlidir" dedi.


 Ahmet Tarık SARI- BBP Genel Başkan Yardımcısı
 
 

mustafa destici denizli bbp ahmet tarık sarı