Devlet desteği ile kurulan tesis 7 milyona satışa çıktı

TAKİP ET

Bölgede yetişen kiraz ve tarımsal ürünlere katma değer sağlaması için kurulan Kooperatif satışa çıktı.

Gümüşsu Kasabası tarımsal Kalkınma Kooperatifi Kiraz şoklama ve Soğuk Hava tesisini satışa çıkardı. 2004 yılında devlet desteği ile kurulan tesis 26.07. 2023 Çarşamba gün saat 14.00 ‘de Gümüşsu mahallesindeki Kooperatif binasında 7 Milyon TL + KDV ile satışa çıkacak.

 

Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arat gelinen noktada satıştan başka çarelerinin kalmadığını belirterek “kooperatifimiz 2004 yılından bugüne kadar çiftçinin ve Gümüşsulu Kiraz üreticisinin ürününü değerinde satmak ve katma değer sağlamak adına büyük gayret göstermiş ve üzerine düşen görevi yerine getirmiştir.

 

Geldiğimiz noktada Kooperatif yönetim kurulu aldığı karar ile Gümüşsu mahallemiz 209 ada 5 parsel üzerinde bulunan 46,588 metrekare arsa ve üzerinde bulunan 20,001 metrekare kiraz şoklama tesisimizi ve içerisindeki makine parkurumuzu satma kararı aldı” dedi.

 

Arsanın tesis ile birlikte satılacağını ifade eden başkan Arat “arsamız ve tesisimiz Dinar karayolu üzerinde ana yol cepheli ve kiraz alım noktasının yanında bir noktada toplamda 66.590 metrekaredir.

 

 Makine parkuru, bina, eklentileri ve sosyal alanları ile birlikte kooperatife ait tüm yerleşke 7 milyon + KDV bedelle açık artırma usulü satış yapacağız. 26 Temmuz 2023 Çarşamba günü kooperatif binamızda saat 14.00 de yapılacak satışa tüm iştirakçi ve girişimcileri davet ediyoruz” dedi.  kaynak: yesilcivrilgazetesi

 

kiraz işleme tesisi kooperatif gümüşsu satılık tesis açık ihale satış