DSO'da ''Denizli'nin Geleceği Temiz Üretimde'' Projesi anlatıldı

TAKİP ET

Denizli Sanayi Odası tarafından yürütülen ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ve Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından ''Üreten Şehirler Programı'' kapsamında desteklenen tekstil boya-terbiye sektörünün enerji, su, kimyasal ve hammadde verimliliği bakımından en net fotoğrafının çekildiği Denizli'nin Geleceği Temiz Üretimde Projesinin Kapanış Toplantısı Odamız M. Feridun Alpat Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Proje Kapanış Toplantımıza, Denizli Valisi Sn. Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Osman Zolan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tekstil ve Ağaç Ürünleri Sanayi Daire Başkanı Sn. Ziynet Berna Orhan, TÜBİTAK-MAM Başkanı Prof. Dr. Sn. Burcu Özsoy, Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn. Özgür Akdoğan, TÜBİTAK-MAM Araştırma Grup Lideri Sn. Tuba Budak Duhbacı ve Araştırma Grup Lider Yardımcısı Dr. Sn. Recep Partal ve VAT Enerji Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sn. Gökay Çomoğlu katıldı.

 

Gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan DSO Başkanı Sn. Selim Kasapoğlu, Projenin aşamalarından, katettiği mesafelerden ve sağladığı verimliliklerden bahsederek, bu projenin Denizli sanayisinin olduğu kadar Denizli şehrinin de projesi olduğunu belirtti. Başkan Kasapoğlu ayrıca katılımcılara ve proje destekçilerine teşekkürlerini sunduktan sonra toplantının sonuçlarının Denizli için hayırlara vesile olmasını diledi.

 

Sn. Osman Zolan, Sn. Ziynet Berna Orhan, Prof. Dr. Sn. Burcu Özsoy ve Sn. Özgür Akdoğan'ın açılış konuşmaları ile devam eden toplantı, Sn. Tuba Budak Duhbacı, Sn. Recep Partal'ın konsolide rapor sunumu ve Sn. Gökay Çomoğlu''nun tekstil sektöründe enerji verimliliği uygulamaları ve teşvikler hakkında bilgilendirme yapması ile son buldu.

Denizli in Geleceği Temiz Üretimde DSO