DSO, yeni başkanlardan beklentilerini sıraladı

TAKİP ET

Denizli Sanayi Odası yönetimi, dün yapılan yerel seçimler sonrasında yeni göreve seçilen başkanlara sanayicilerinin beklentilerini aktardı.

Yeni seçilen belediye başkanlarına başarılar dileyen DSO yönetimi,  beklentilerini şu şekilde sıraladı.

 

 

"31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimler tamamlanmış ve yerel yönetimlerde yeni bir dönem başlamıştır. Bu vesileyle, seçimlerin ülkemize, vatandaşlarımıza ve sanayicilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Başta Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına seçilen Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu olmak üzere, tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

 

Denizlimizin kalkınması için, başta altyapı sorunları olmak üzere, sanayicilerimizin sorunlarının çözülmesi büyük önem taşımaktadır. Bu konuda Büyükşehir Belediyemize ve İlçe Belediyelerimize önemli görevler düşmektedir.

 

Yeni dönemden beklentimiz, Denizlimizin ihtiyaç ve önceliklerine uygun bir hizmet sunulmasıdır. Altyapı sorunlarının çözümü, şehircilik anlayışının geliştirilmesi, sanayi alanlarının artırılması ve güçlendirilmesi vd. konularda somut adımlar atılacağını ümit ediyoruz.

 

Denizlimizin ve bölgemizin kalkınması için tüm paydaşlarla birlikte hareket etmeye hazır olduğumuzu belirtiyor; yeni yönetim döneminde tüm belediyelere tekrar başarılar diliyoruz.

DSO yerel seçim beklenti