EasyFishoil, En Çok Tercih Edilen Balık Yağı

TAKİP ET

Omega 3 balık yağı üreticisi olan EasyFishoil, dünya standartlarındaki ConCordix teknolojisinin ortaya çıkardığı bir takviye gıdadır.

 
ÜstelikOmega 3’te kalite standartlarını saptamakla görevliGOED’in Plus kategorisine üye oluşu, üretimindeki başarısını ve iddiasını gözlerönüne sermektedir. Üretimin her safhasında Deniz Dostu sertifikasına bağlı kalan EasyFishoil deniz ürünlerininsürdürülebilirliği konusunda da pek çok katkı sunmaktadır.

Tüketimindeki Kolaylık Dikkat Çekiyor

EasyFishoil, tüketimindeki kolaylıkla ön plana çıkan bir balık yağıdır. Suyla tüketilmesine gerek yoktur zira çiğnenebilir formu sayesinde tıpkı bir yumuşak şekerleme gibi tüketmekmümkündür.
Ayrıca tadı da çocukların sevebileceği şekilde ayarlanmıştır. Yapılan araştırmalar bunu doğrulamaktadır. Üstelik her bir paketi ayrı ayrı güneşgörmeyecek; hava ve toz ile temas etmeyecek şekilde paketlenmiştir. Bu sayede her kullanımda ayrı bir tableti kullanmak hem hijyenik hem de oldukça pratik olacaktır.

Sadece Balık Yağı Değil

EasyFishoilürünleri arasında saf balık yağı bulunduğu gibi, balık yağı haricinde pek çok faydalı takviyenin yer aldığı ürün de mevcuttur. Bu takviyeler içerisinde bazı vitaminler veya multivitamin, beta glukan, folik asit ve kolin yer almaktadır.

Ne şekilde bir takviye gıda alınacağı ise ihtiyaca ve takviye gıdalardan beklentiye göre değişecektir. Öte yandan Easyfishoil, yetişkinlere özel formu ile de balık yağı tüketmek isteyenlerin hizmetindedir. Bu sayede çocuklukçağını bitireli çok olan kimseler dahi bu mucizevi üründen istifade edebilecektir.

Son olarak EasyFishoiliçerisinde yer alan balık yağlarının sadece tek bir balıktan değil, birden fazla balıktan meydana geldiği de unutulmamalıdır. Bu sayede faydalı yapısı daha da güçlenmiştir.

Balık Yağı Nedir, Faydaları Nelerdir?

Balık yağı, bol miktarda Omega 3 yağ asidi ve D vitamini içermektedir. Uzun yıllar boyunca hem çocuk yaştakiler hem de büyükleriçin kullanılmış ve etkisini kanıtlamıştır. Zeka gelişiminin yanı sıra fiziki gelişime de çokönemli katkılar mevcuttur. Hastalıkların tedavisinde destekleyici gıda olarak kullanılması da cabasıdır.
Bu hastalıklar arasında anksiyete bozukluğu, hiperaktivite bozukluğu, Alzheimer, ülser, kolesterol değerlerindeki bozukluklar ve çeşitli kalp rahatsızlıkları dahi yer almaktadır. Özetle balık yağı kelimenin tam anlamıyla bir mucizedir.
 
Balık yağı ürünleriiçin Vitamin Dolabı'nı ziyaret edin: https://www.vitamindolabi.com.tr/
 

EasyFishoil En Çok Tercih Edilen Balık Yağı