Ege'de kritik derbi

TAKİP ET

Denizlispor ile Göztepe bugün Denizli Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da karşılaşacak. Zorlu 90 dakikada iki takım da hata yapmak istemiyor

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Göztepe ile Denizlispor bugün Denizli'de karşı karşıya gelecek. Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak mücadelede Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak. Play-Off  iddiasını korumak ve çıkışını sürdürmek isteyen Göz-Göz ile ateş hattından uzaklaşmak isteyen Denizli ekibi arasındaki mücadele, 2 takımın kaderini belirleyecek. Yeni Asır Gazetesi Denizli Temsilcisi Sebahattin Alp'in haberine göre; 17 puanla 18. sıradaki Denizlispor 6 maçtır galip gelemiyor.

 

Yeşil-siyahlılar sadece Gençlerbirliği ile berabere kalarak hanesine 1 puan yazdırdı. Denizli temsilcisi, peş peşe puan kaybettiği karşılaşmada galibiyeti unuttu, kümede kalma yarışında umut tüketti. 41 puanla 9. sıradaki İzmir temsilcisi, ligdeki son 5 maçında Altınordu, Tuzlaspor ve Y.Malatyaspor (hükmen) müsabakalarından 3 puan alırken, Boluspor ve Pendikspor ile berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar Play-Off hattındaki rakiplerinin puan kaybı yaşamasıyla 2 sıra birden yükselerek iddiasını güçlendirdi.

 

DENİZLİSPOR'DA 4, GÖZTEPE DE 3 EKSİK VAR

 

Ev sahibi Denizlispor'da kart cezalısı stoper Hakan Çinemre forma giyemeyecek. Özer Özdemir, Muhammet Özkal ve Emre Sağlık, saktlıkları nedeniyle kritik maçta görev almayacaklar. Göztepe'de ise sakatlıkları bulunan kanat oyuncuları Yasin Öztekin ve Michee Ngalina ve Bayere Junior karşılaşmada forma giyemeyecek.

 

5 FUTBOLCU KART SINIRINDA

 

Denizlispor'da kritik maç öncesi 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Yeşil-siyahlılarda Muhammed Gönülaçar, Musatafa, Gökhan, Oğuz ve Muhammet Özkal kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular kart görmeleri durumunda 31. hafta Tuzlaspor ile deplasmanda oynanacak müsabakada cezalı duruma düşecek. Teknik direktör Kemal Kılıç, zorlu süreçte öğrencilerine kart görmemeleri yönünde uyarıda bulundu.

 

TEKNİK ADAMLAR 3 PUAN İSTİYOR

 

Denizlispor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, Göztepe karşısında mutlak galibiyet hedeflediklerini söyledi. Kötü gidişata son vermek zorunda olduklarını belirten Kılıç, yeni takımıyla çıkacağı ilk iç saha sınavı öncesi, "Aksi sonucu düşünmüyoruz. 3 puanı almalıyız" dedi. Göztepe teknik sorumlusu Şakir Özkayımoğlu ise "Play- Off yolunda önemli bir maç. Rakibimizin çıkışa ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Ancak istediğimizi alacağız" ifadelerini kullandı.

Denizlispor Göztepespor