EGE Dürüm Açılıyor!

TAKİP ET

Denizli'de yeni bir lezzet kapısı daha açılıyor. Zengin menüsü, eşsiz lezzeti ile Ege Dürüm 9 Kasım Cumartesi  damaklara eşsiz bir tat bırakmak için kapılarını açıyor.  

Denizli'de lezzetli çeşitleri ile et çeşitlerinin bir numarası olmaya hazırlanan Ege Dürüm, 9 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'te açılış yapacak. Odun ateşinde, terbiye edilmiş et çeşitlerini lokum kıvamında müşterilerine sunmaya hazırlayan Ege Dürüm, profesyonel aşçıları, güler yüzlü ekibi ve hijyenik ortamı ile müşterilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Paket servisi ile evlerinize en hızlı bir şekilde lezzeti de getirecekler.
Denizli'de eşsiz bir lezzeti sunmak adına Siteler Mahallesi Bursa Caddesi No:51/A adresinde hizmet verecek olan EGE Dürüm, saat 15.00'da hizmete açılacak.
 
İşletme sahibi olan et uzmanı Hasan Erdihan ve ortaklarının açacağı EGE Dürüm, sıcak ortamı, zengin çeşitleri, güler yüzlü ekibi ve hijyenik ortamıyla tüm Denizli'nin damağında eşsiz bir lezzet bırakmaya geliyor.
 
9 Kasım Cumartesi Saat 15.00'de Siteler Mahallesi Bursa Caddesi No:51/A adresindeki açılışa tüm Denizli halkı davetlidir.




 

ege dürüm denizli yemek tarifleri hasan erdihan et yemekleri bursa caddesi paket servis lezzet tat