Ege, Onur Hareketi lideri Yaşar Aydın ile buluştu

TAKİP ET

Onur Hareketi lideri Yaşar Aydın,  3 -11 Ocak arasında 40 ayrı noktada Denizli, Aydın, İzmir, Muğla, Manisa illeri ve ilçelerinde gönüllülerin ve halkın yoğun katılımlarıyla toplantılar yaptı, Onur Hareketi'ni anlattı.


ONUR HAREKETİ lideri Yaşar Aydın, Onur Hareketi gönüllülerinin kendi illerinde düzenlediği faaliyetlere  iştirak ettiğini ve toplantıya katılanlara Onur Hareketi’nin neden kurulduğunu ve kuruluş amacının neler olduğu hakkında bilgiler aktardı.
 
Aydın, Onur Hareketi’nin geçtiğimiz hafta Denizli’de yapılan toplantısına da bizzat katıldığını ifade etti. Toplantıda gönüllülerle sohbet eden Yaşar Aydın; “İnsan onurunu,  uğruna mücadele edilecek en büyük dava olarak görüyoruz,ONUR HAREKETİ,  bir Dava ve Misyon hareketidir.

İktidar ve muhalefetin aklımızla oyun oynama devri artık bitmiştir. Bu asil milletin sessizliğini ve suskunluğunu  korkaklık ve çaresizlik sanan iktidar ve muhalefetin devri de  bitmiştir. ONUR HAREKETİ milletin tek umudu haline gelmiştir.” dedi.

“Azarlanmaktan ve hakaretten usandık” diyen Aydın, “seçtiklerimiz bizi azarlıyor ve bize efelik yapıyor. Bizi korkuttuklarını sanıyorlar. Kararlı ve onurlu bir millet yürüyüşü sloganıyla başlattığımız yürüyüşümüz iktidar olana kadar aralıksız devam edecektir. Ege’de gittiğimiz İl ve İlçelerde Onaltı bin gencimiz ONUR HAREKETİ saflarına katıldı” diye konuştu.
 

ege onur hareketi lideri yaşar aydın ile buluştu yaşar aydın onur hareketi