EGEBİL OKULLARI DENİZLİ'DE..

TAKİP ET

Egebil  Okulları 2019-2020 döneminde Denizli'de faaliyete geçiyor. Dershane ve Okul  birleştirilmiş şekliyle eğitimin  verileceği EGEBİL okulları iddialı geliyor.

 Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı CEO’su Faruk Tatar ve Denizli Egebil Okulları Kurucu Temsilcisi Baki Bağadır Egebil okullarının eğitim sistemini anlataran ortaklaşa basın toplantısı düzenlediler. Toplantıda konuşan Ceo Faruk Tatar, “EGEBİL Okulları tam anlamıyla Okulhane mantığıyla hizmet verecektir. Denizli’ye ezber bozmaya geliyoruz.” Dedi.

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı CEO’su Faruk Tatar, “ Denizli’nin sanatına, sporuna, ekonomisine, iş dünyasına yön vermek istiyorsak bunun yolu kaliteli eğitimden geçer. Kaliteli eğitimin şekilleneceği EGEBİL Okulları,  tam anlamıyla Okulhane, yani eğitimhane olarak hizmet verecektir. Bugün ülkemizde 500-600 bine yakın Suriyeli çocuk var. Çok güzel İngilizce konuşuyorlar. Demek ki biz bir yerde yanlış yapıyoruz. Bunları düzeltmek için geliyoruz.” diye konuştu.
Denizli Egebil Okulları Kurucu Temsilcisi Baki Bağadır da, “Denizli’de en iyi kampüs alanına sahip okuluz. En iyi eğitim kadrosuna ve işi sadece eğitimcilik olan bir eğitim kadrosuna sahibiz. Yıllardır eğitim sektöründeyiz. Tecrübemizi ve birikimimizi öğrencilere aktarmak istiyoruz. Tüm Velileri okulumuzu görmeye ve bilgi almaya davet ediyoruz.” dedi.