EGENİN BAŞARILI VEKİLLERİ AÇIKLANDI

TAKİP ET

ORC anket şirketi tarafından yapılan 'Egenin en başarılı milletvekilleri' anketi açıklandı. İlimiz milletvekillerinden Şahin Tin ve Gülizar Biçer Karaca 15 kişilik listeye girmeyi başardı.

ORC Araştırma Şirketi’nin yaptığı “Ege’nin en başarılı vekilleri” anketi açıklandı. Egeli 15 milletvekilinin yer aldığı listeye Denizli’den 2 vekil girdi. ORC Araştırma Şirketi, Ege Bölgesi’nin en başarılı milletvekillerini belirlemek için yaptığı araştırmayı tamamladı. İlk 15’e girmeyi başaran milletvekillerini paylaşan ORC, aldıkları başarı oranlarını da ortaya koydu.

ŞAHİN VE KARACA LİSTEDE
ORC anket şirketinin yaptığı açıklamaya göre; AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin Ege’nin en başarılı milletvekili anketinin sonucunda ikinci sırada yer aldı. Şahin Tin’in başarı oranı yüzde 44.8 olarak açıklandı.  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca da en başarılı milletvekilleri listesine girmeyi başardı. Yüzde 36.4 başarı oranı yakalayan Karaca, listesinin 12. sırasında yer aldı. İlk 15’e CHP’den 8, AK Parti’den 5, MHP ve İYİ Parti’den birer milletvekili girdiği belirtildi.