EKO-Turizm Eğitimleri Buldan'da gerçekleşti.

TAKİP ET

Güney Ege Kalkınma Ajansı Çalışma Programı Eko-Turizmde Yeni Destinasyonlar Sonuç Odaklı Programı kapsamında Buldan da "Kapasite Geliştirme ve Farkındalık Eğitimleri" verildi.

Gerçekleşen eğitimde Buldan'da bulunan turizm girişimcilerine, bu alanda çalışmayı planlayan yerel halka ve Buldan’ın eko turizm alanında kalkınmasını hedefleyen kamu personeline; farkındalık, mesleki beceri ve yetkinlik kazandırılmasına yönelik eğitim programını tamamladı. Eğitim Ferit Arık tarafından verildi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilecek olan toplantılara, tüm turizm sektörü firma temsilcileri, girişimciler ve ilgililer katılım sağlayabilir. Buldan Belediyesi olarak böyle bir eğitim programına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz. İlçe turizminin gelişmesine katkı sunan herkese imkanlarımız doğrultusunda destek vermeye hazırız” dedi.

 

“Kapasite Geliştirme ve Farkındalık Eğitimleri"” konulu eğitim programı ise yarın da devam etmektedir . (12 Temmuz 2023) saat 09.00’da BELKÜM’de gerçekleştirilecek.

 

Buldan Eko turizm eğitim