"El verin, çocuklarımız üşümesin"

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bünyesindeki yoksul ailelerin çocuklarının online eğitim ve öğretimlerinden geri kalmaması için başarılı bir 'tablet' kampanyası düzenleyen İyi Parti Denizli İl Başkanlığı, bu kez de 'çocuklar üşümesin' adı altında bir kampanya başlatarak, çocuklarımıza 'mont' giydirilmesi kampanyası başlattı.

İYİ PARTİ sahada insanların yüreklerine dokunmayı sürdürüyor. Genel Başkan Meral Akşenir’in belde ve ölçelere kadar indirgediği “Millete dokunma” çalışmaları sürerken, Denizli Başkanlığı’da ilimizde elinden geldiğince “yüreklere dokunmayı” hedefliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çeşitli kuruluşların ve siyasi partilerin başlattığı “tablet” bağışı konusun da çok başarılı bir kampanya düzenleyen ve çok sayıda minik öğrencinin tablet sahibi yapılarak, derslerinden geri kalmamasına vesile olan İyi Parti İl Başkanlığı, bu kez de “Çocuklarımız üşümesin” diyerek, “Her çocuğumuza bir mont” kampanyası ile yeniden yüreklere dokunmak istiyor.

İl Başkanı Raziye Akışık, sahada yaptıkları çalışmalarda ailelerin sosyo ekonomik yapısını gördüklerini de belirterek, “Biz, kimseyi rencide etmeden, ailelerin en kıymetlesi çocuklarının okulu gelip giderken üşümelerini engellemek maksadıyla mont kampanyası başlattık. Partililerimizden ve hayırsever Denizli halkından kampanyamıza desteklerini rica ediyorum. Bu konuyu siyasi bir malzeme olarak değil, insanı bir görev olarak ele alıyor ve tüm halkımızdan destek bekliyoruz” şeklinde konuştu. 
 

denizli el verin çocuklarımız üşümesin i̇yi̇ parti i̇yi̇ parti i̇l başkanı raziye akışık sosyal sorumluluk projesi denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber