Elektrikli Hasta Yatağı Modelleri

TAKİP ET

Ergonomik ve özenle üretilen elektrikli hasta yatak modelleri doktor veya hemşirenin işini kolaylaştırmak adına ve hasta için rahat uygun bakım ortamı sunmak için tasarlanmıştır. 

Her bir seviyede hasta kontrolleri sağlayan ve yatağın köşesinde düğmeler sayesinde dilediğiniz gibi ana yatak kontrolleri bulunan bir hemşire istasyonu ile yenilenmiş olarak gelir. 
Sırt ve ayak hareketleri, yükseklik ayarları ve hareketleri 3 adet dc motor ile ayarlanmaktadır. Üretimini gerçekleştirdiğimiz elektrikli hasta yatakları tüm fonksiyonları el kumandasıyla çalışmaktadır.

Elektrikli hasta yatakları hastanelerde, hasta bakım evlerinde, huzurevlerinde ya da evlerde kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Hastaların yeterince kendini iyi hissetmesi

Elektrikli Hasta Yatağı
Hastanın rahatı, konforu bakımı göz önünde tutularak uygun değişken genişliklerde ve ekstra uzunluklarda elektrikli hastane yatağı modelleri sunuyoruz. Standart boyutlu evde bakım yatakları 36 genişliğinde ve 80 uzunluğunda bir uyku yüzeyine sahiptir.

Elektrikli hastane yatakları, kullanıcıların istediği yatak pozisyonunda ve yüksekliğinde kullanmasına olanak tanır. Kolay yükseklik ayarlı seçeneklerde bir yatak veya sandalyeye veya sandalyeden transferler çok daha kolaydır ve hemşireler sürekli eğilme zorunluluğundan kurtarır. 

Elektrikli Hastane Yatakları

Güvenebileceğiniz ekonomik hasta yatağı elektrikli model arayışındaysanız doğru yerdesiniz. İsteğe göre özel olarak hazırlanan yataklar hastanın konforu ön planda tutularak tasarlanmaktadır. Elektrikli hasta yatağı birden fazla işleve sahip özellikleri bulunur. Bakım esnasında her türlü olasılığı kapsayacak şekilde tasarlanır. 

Tamamen elektrikli hastane yatakları, kullanımlarının ne kadar kolay olduğu ve sundukları ayarlanabilir özellikleriyle en çok tercih edilen modellerimiz arasındadır. Bu modeller bir elektrik prizine takılır ve bir ahize veya yatağın üzerindeki bir kontrol paneli aracılığıyla kontrol edilebilir.
Ürünlerimiz en kaliteli bakımı ve hastane çalışanlarının yaralanma riskini en aza indirmek için elektrikli yatakları kullanması gerektiğini ön görüyoruz. 

Elektrikli Hasta Yatak Fiyatları
Her çeşit modele ve tasarıma göre değişiklik gösteren elektrikli hasta yatak fiyatları sizlere en uygun fiyatları sunmaya devam ediyoruz. Birinci kalite ürünlerimizle müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kaliteli hizmet vermekteyiz. Sipariş vermeden önce Meissa.com.tr web sitemizi ziyaret edin.

 

elektrikli hasta yatağı modelleri denizlimuhabir