Emniyet'ten başarılı operasyon

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, birçok hırsızlık olayına karıştıkları belirtilen  ve aralarında cezaevi firarilerinin de bulunduğu Batmazlar Grubu'nun 5 üyesi, Emniyet'in başarılı operasyonu ile yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Denizli ve çevre illerde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirtilen  Batmazlar Grubu’nun Pınarkent Mahallesi’nde saklandığını belirledi.

Andından da operasyon için düğmeye basıldı. Pınarkent’teki 3 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 5 kişi yakalandı.



Gözaltına alınan G.B.’nin 24 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldığı 2013 yılından bu yana cezaevi firarisi olarak arandığı, R.B.’nin hakkında kesinleşmiş 13 yıl 5 ay hapis cezası olduğu, cezaevi firarisi H.B.’nin 4 yıl 10 ay hapis cezası aldığı ve cezaevinde firar ettiği, cezaevi firarisi Y.B.’nin 4 yıl 10 ay cezası ile G.B.’nin de 7 ayrı hırsızlık suçundan arandığı açıklandı.
Haber merkezi
 

emniyet en başarılı operasyon batmazlar gurubu batmazlar grubu gurup denizli denizlimuhabir denizli muhabir denizli haberleri batmazlar