Erdal Otçu korona virüse yakalandı

TAKİP ET

Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu Başkanlığını yapan Erdal Otçu yeni tip koronavirüse yakalandı. Otçu'nun Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.  

Siyaset ve iş dünyasının yakından tanıdığı bir insan olan Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu Başkanı Erdal Otçu’nun yeni tip koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Bir dönem Kızılay Denizli Şube Başkanlığı yapan ve önceki dönemde de AK Parti Mekezefendi Belediye Meclis Üyeliği ve başkan vekilliği görevlerinde de bulunan Erdal Otçu’nun Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi. 

"BAŞIMIZA GELMEZ DEMEYİN"

Kendisine ulaştığımız Erdal Otçu, sevenlerine seslenerek, "Covit'i önemsemeyen insanlar var. Meskesiz ve mesafesiz çıkıyorlar.Lütfen herkes cidiye alsın. Tek değil çift maske taksınlar. İnsanın başına gelince daha iyi anlıyorlar. Bana gelmwez demesinler. Devletimiz elinden gelen gayreti sarf ediyor. Sağlık ekiplerinden Allah razı olsun. İlmüm plazma veriyorlar. Bakım devam ediyor. Şimdilik durumumun iyidir"dedi. 

denizli gönüllü teşekküller platformu başkanı erdal otçu korona virüs covid-19 denizli devlet hastanesi denizlimuhabir muhabir denizli haberleri