ERGUN ELÇİ ARACINDA ÖLÜ BULUNDU

TAKİP ET

2 gündür ailesinin kendisinden haber alamadığı Ergun Elçi'den kötü haber geldi. Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi Bakırlı Kavşağı altında sabah saatlerinde bulunan cesedin Ergun Elçi'ye ait olduğu tespit edildi.

Bakırlı Işıkları’nda sabah saatlerinde bulunan cesedin kimliği belli oldu.Cesedin 2 gün önce akrabası Nuriye Bulut’un 20 APD 53 plakalı beyaz renkli Polo marka otomobil ile evden çıkıp bir daha kendisinden haber alınamayan Ergun Elçi’ye ait olduğu öğrenildi.

               

Sümer Mahallesi Bakırlı Kavşağına yakın bir bölgede bir aracı park halinde görenler, aracın sürücü koltuğunda cansız birinin yattığını gördü. Durumu hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri bulunan şahsın 2 gündür kayıp olan Ergun Elçi'ye ait olduğunu ve yaşamını yitirdiğini belirledi.

                     

Polis olay yerinde gerekli önlemleri aldıktan sonra olay yerinde geniş çaplı inceleme başlattı. Ailesinin endişe ile kendisinden haber beklediği Ergun Elçi’nin kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ve soruşturmadan sonra netlik kazanacak.