EROĞLU GÖRKEMLİ TÖRENLE OFİSİNİ AÇTI

TAKİP ET

Denizli'nin en genç Serbest Muhasebeci Mali Müşaviri olan Elvan Eroğlu görkemli bir açılışla kendi ofisini açtı.


HABER MERKEZİ

Açılışta Denizli SMMM Odası Başkanı Adnan Selçuk, SMMM Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Bayramoğlu, Eski dönem SMMM Oda başkanı Alİ Osman Horzum, Güney Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Soner Özdemir,  SMMM, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Serbest Muhasebeci Mali Müşaviri katıldı.



2010 yılında Uşak Üniversitesi Maliye Bölümünü kazanan Elvan Eroğlu, başarılı bir öğrencilik geçirdi. Hayallerinden bir an vazgeçmeyen Eroğlu sürekli kendini geliştirerek mesleğinde daha iyi bir kariyer yapmaya çalıştı, Kariyeri için bir çok konferansa katıldığını söyleyen başarılı Serbest Muhasebeci Mali Müşaviri, bu aşamaya gelebilmek için çok çalıştığını aktardı.



Kendi ofisini açmasını haklı gururunu yaşayan  Elvan Eroğlu 9 yıldır bu hayalin peşinde olduğunu ve bugünlere gelmemde ki en büyük destekçisi olan ailesinede teşekkür etti. 

Mesleğini severek yapan Denizli’nin en genç  Serbest Muhasebeci Mali Müşaviri  olan Eroğlu aktif çalışma süresinin 5. Yılında Saraylar Mahallesi 496 Sokak No: 13 Saglıkhan Kat:6 Daire 54 ‘de ofisini açtı. 

eroĞlu gÖrkemlİ aÇiliŞla ofİsİnİ aÇti