ERZURUM MAÇINI ERDOĞAN YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda oynanacak olan maçlarda görev alacak hakemleri açıkladı. Denizlispor'un Erzurumspor maçını Murat Erdoğan yönetecek.

TFF, hafta sonunda profesyonel liglerde oynanacak olan maçlarda görev alacak olan hakem ve diğer görevlileri açıkladı.

 

Spor Toto 1. Lig’de 26. Haftada Erzurumspor’u konu edecek olan Denizlispor’un maçını Antalya bölgesi hakemi Murat Erdoğan yönetecek.

 

12 Mart 2023 Pazar günü saat 19.00’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan maçta Antalya bölgesinden Abdullah Uğur Sarı ve İzmir bölgesinden Hüsnü Emre Çelimli yardımdı hakem olurken, Konya bölgesinden Raşit Yorgancılar ise 4. Hakem olacak.

 

 Öte yandan Denizli Bölgesi A Klasman hakemi Feridun Daldaş, yine 1. Lig’de 13 Mart 2023 Pazartesi günü Eyüp Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan maçta 4. Hakem olarak görev alacak. 2. Lig Beyaz Grup’ta Esenler Eroks Stadı’nda oynanacak olan Esenler Erokspor – Bursaspor maçında Denizli Bölgesi B Klasman Yardımcı hakemi İbrahim Ethem Potuk yardımcı hakem olacak.

 

3. Lig 2. Grup’ta 12 Mart 2023 Pazar günü Kuşadası Özer Türk Stadı’nda saat 14.00’de oynanacak olan Kuşadasıspor – Ayvalık Belediyespor maçında yardımcı hakem olarak Denizli Bölgesi C Klasman hakemi Harun Öztekin yer alacak.

Denizlispor Erzurumspor hakem Murat Erdoğan