Eşe özel ilan iptal edildi

TAKİP ET

Pamukkale Üniversitesi eski rektörü Hüseyin Bağ'ın eşine özel çıktığı ve görevden alınmasına neden olan ilan resmi gazetede yayımlanarak iptal edildi.

 

YÖK, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünce 7 Temmuz 2020’de öğretim görevlisi kadrosu için çıkılan ilanda, şartların kişiye özel belirlenerek, Rektör Prof. Dr. Bağ’ın eşini tarif eder şekilde olması nedeniyle rektör hakkında soruşturma başlatmıştı.

 

Daha sonra, Hüseyin Bağ’ın görevine açılan soruşturma kapsamında son verildi.  

Açıklamada ‘YÖK tarafından, 07.08.2020 tarihinde hakkında soruşturma açılan ve görevinden uzaklaştırılan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile ilgili soruşturma tamamlanmıştır. Bugün gerçekleştirilen “Yüksek Disiplin Kurulu Toplantısı”nda verilen disiplin cezası nedeniyle Kanunen Rektörlük görevi sonlanmıştır’ ifadelerine yer verildi.

İptal ilanı çıktı

Uzun süredir ilan ile ilgili beklenen cevap bugün geldi. 11.11.2020 tarihli Resmi Gazete’de ilanın iptali yayımlandı.

İlan metni şöyle:

İPTAL İLANI – Üniversitemizin 07.07.2020 tarih ve 31178 sayılı Resmî Gazete’de ilan edilen öğretim elemanı alımı kapsamında Öğretim Görevlisi ile ilgili kadroların özel şartları revize edileceğinden dolayı ilgili ilanda yer alan 8 (sekiz) adet öğretim görevlisi ilanının ve bu ilan sonucunda yapılan işlemlerin iptaline karar verilmiştir. İlgililere duyurulur.

denizli pamukkale üniversitesi eski rektör hüseyin bağ eşe özel ilan resmi gazete eşe özel ilan iptal edildi denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber