Eski meclis üyesinden başkanlara çağrı: "Sözlerinizi tutun"

TAKİP ET

Denizli Belediyesi Eski Meclis Üyesi Mimar Hüsamettin Ataman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 27 Ocak 2020 tarihinde Denizli Büyükşehir Beledisi, Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyeleri'nin söz verdiği 'Üretici pazarları' konusunda adım atılmadığını söyledi.

Eski Belediye Meclis Üyesi Mimar Hüsamettin Ataman, kendi önerisi olan ‘Üretici pazarı’ kurulmasına büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale Belediye Başkanları’ndan olumlu yanıt gelmesine rağmen herhangi bir adım atılmadığını vurguladı.


Denizli’de bir yerel gazetede yayımlanan haberi de kaynak gösteren Ataman, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile verilen sözlerin tutulmadığına dikkat çekti. Ataman açıklamasında,


“Belediye başkanları verdikleri sözü tutsunlar...
Üretici pazarlarını açsınlar...


27 ocak 2020 günü yayınlanan Denizli Gazetesi’nde yazan Mustafa Kaya, belediye başkanlarının üretici pazarları açacaklarına dair söz verdiklerini belirterek şöyle yazmıştı;


"Mimarlar Odası Eski Başkanlarından Hüsamettin Ataman’ın ‘Organik üretici pazarları önerisi’ne hem Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’den, hem de Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’dan beklenen yanıt geldi.


İki başkan da Ataman’a, 'Abi organik üretici pazarları açılacak' dediler. Aynı toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da 'üretici pazarı önerisini' olumlu bulduğunu söyledi."


Verdiği sözü unutan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki daha sonra, 7 Mart 2020 günü yaptığı açıklamada üretici pazarı açılmayacağını söyledi.


Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan 1 yıl önce verdiği sözü henüz yerine getirmedi.


Üretici pazarları açılmasını desteklediğini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise suskunluğunu koruyor.


Belediye başkanlarını verdikleri sözü tutmaya, üretici pazarlarını açmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 

denizli mimar eski belediye meclis üyesi hüsamettin ataman üretici pazarı merkezefendi belediyesi şeniz doğan denizli büyükşehir belediyesi başkan osman zolan pamukkale belediyesi başkan avni örki denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber