Ev sahibinin altınlarını çalan kiracı tutuklandı

TAKİP ET

 Buldan Gölbaşı mahallesinde geçtiğimiz günlerde ev sahinin evinden piyasa değeri yaklaşık 40.000TL'lik altın çalan B.Ş suçunu itiraf etti. B.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Cezaevine gönderildi.



Buldan Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu yakalanan B.Ş. Gölbaşı mahallesinde ev sahibinin altınlarını çaldığını itiraf etti.

Alınan bilgiye göre, çaldığı altınların bir kısmını Alaşehir ve İzmir Kemeraltı’nda bozdurduğunu itiraf eden kiracı hırsız B.Ş.,  altınları çalmak için ev sahibi dul kadınla çok iyi diyalog kurarak önce onun güvenini kazandığını, evinin anahtarlarının sürekli girişteki paspasın altında bırakmasını sağladığını söyledi.

Ev sahibinin evine kendi evi gibi girip çıktığını anlatan kiracı hırsız B.Ş., 8 adet bilezik ve 2 küçük altını, ev sahibinin sakladığı yerden çaldığını, daha sonra 155’i arayarak ev sahibinin altınlarının çalındığı ihbarını yaptığını söyledi.

Buldan ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan soruşturmalar neticesinde yakalanan kiracı B.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kocabaş cezaevine gönderildi.
HABER MERKEZİ

ev sahinin evinden altın çalan buldanda altın hırsızlığı ev sahibini soydu denizli muhabir denizli buldan ev sahibinin altınlarını çalan kiracı tutuklandı