EVET MÜHRÜNÜ 3 HİLAL'E VURUN!

TAKİP ET

MHP Denizli 3.  sıra milletvekili adayı Ferudun Ünal, İyi parti adaylarının gittikleri her yerde MHP'ye oy vermeyin çağrısı yaptıklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi  Milletvekili adayı Ferudun Ünal , Milliyetçiliğin adını adaylara tepki gösterdi. Denizlimuhabir’i ziyaret eden Ünal, bazı partililerin seçim sahasında MHP aleyhine çalıştığını söylerken, bu durumun etik olmadığını bunun geçmişe  ihanet olacağını dile getirdi.

CHP-HDP ile dirsek temas halinde olanların Milliyetçiliğinin sorgulanması gerektiğini de ifade eden Ünal, “Ülkücü olanların sandıkta elleri Üç hilal dışında hiç partiye gitmez, Evet Mührünü başka partilerin üstüne basamaz.

Milliyetçinin tek bir partisi vardır o da MHP’dir. HDP ile ittifak yapan  hiç bir parti milliyetçilikten bahsedemez. Vatandaşına kursun sıkan, ülkesinin polisini, Jandarmasını şehit eden, Ülkesini bölmeye çalışan,  ihanet eden bir parti ile masaya oturanlar milliyetçilikten bahsedemez.  Bölücülerle aynı masaya oturanlar şehit analarına ne cevap verecekler. Cumhur ittifakı, Milliyetçilerin ve ülkesini sevenlerin buluştuğutek adrestir.” diye konuştu.