Eyvah eyvah!

TAKİP ET

Ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor'da hem kendi, hem de belki de ligin kaderini belirleyecek Trabzonspor maçı öncesinde sakatlanan tecrübeli kaleci Denizli'de tedaviyi kabul etmeyince ipler koptu.

Yeni Asır Gazetesi’nden Sebahattin Alp’in haberine göre, talihsiz olay yeşil siyahlı yönetimin basına yaptığı açıklama bahsettiği gibi, Başakşehir maçında yaşanmadı. Tam tersine Başakşehir maçı sonrası izin gününde tesislerde yaşandı.

ŞOK HAVUZUNDA, ŞOK SAKATLIK

Tesislerde bireysel idman yapan Tolgahan, ardından rahatlamak için saha kenarındaki içinde soğuk su ile buz olan şok havuzuna girdi. Ayağı kayınca dengesini kaybetti vedestek almak için dayandığı sağ elinin tarak kemiği kırıldı. Tolgahan,fizyoterapist eşliğinde Denizlispor'un sağlık sponsoru Özel Cerrahi Hastanesi'ne götürüldü ve tarak kemiğinde parçalı kırık tespit edildi.

SAĞLIK BU KADAR UCUZ MU?

Hastanede spor hekimi olmadığı için sponsor hastanede ameliyat olmayı reddeden Tolgahan, daha iyi tedavi için başka hastaneye gitmek istedi. Tolgahan'ın talebine kızan yöneticiler, "Denizli’de ameliyatı kabul etmiyorsan o zaman istediğin yere git" cevabı verdi. Bu tavra bozulan tecrübeli futbolcu eşyalarını toplayarak kulüpten ayrıldı.

APAR TOPAR İZMİR'E GİTTİ

Denizlispor’dan yapılan açıklamada ise Tolgahan’ınhaftasonu ameliyat ettirileceği şeklinde açıklama yapılmıştı. Gerçeğin ise böyle olmadığı ortaya çıktı. Dün İzmir’e giden kaleci Tolgahan Acar, bugün İzmir'de Göztepe'nin doktoru Emin Bal'a kendi imkanlarıyla ameliyatını yaptıracağını açıkladı.

EKMEĞİMİ ELİMLE KAZANIYORUM

Tecrübeli kaleci, "Biz buraya, bu kadar emek veriyoruz. Sağlığımız hiçe sayılıyor. Ekmeğimi elimle kazanıyorum. Doğal olarak daha iyi şartlarda tedavi olmam  en doğal hakkım" diye sitem etti. Apar topar Denizli'den ayrılan Tolgahan, rotasını İzmir'e çevirdi.
 

denizlispor tolgahan muhabir denizlispord denizlimuhabir