Fenerbahçe'nin rakibi kim olacak? İşte, son 16 turu muhtemel rakipler

TAKİP ET

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan dolu play-off maçları sonuçlandı ve birçok sürpriz sonuç yaşandı. Manchester United, Barcelona'yı 2-1 yenerek son 16 turuna yükselmeyi başardı.

Manchester United, Barcelona'yı 2-1 yenerek son 16 turuna yükselmeyi başardı. Ayrıca Lunabet bol bol bonus; Serie A'da zirve yarışından uzak kalan Juventus, deplasman da Nantes'i 3-0 mağlup ederek bir üst tura adını yazdırdı. Fenerbahçe ise Jorge Jesus yönetimindeki takımıyla Avrupa Ligi gruplarını lider bitirerek seri başı olmayı başardı. Ancak play-off sonuçlarına göre, sarı-lacivertli takımın muhtemel rakipleri arasında Sevilla, Manchester United, Juventus ve Roma gibi güçlü takımlar yer alıyor. Bu nedenle, Fenerbahçe'nin sonraki rakibi merakla bekleniyor.

 

Fenerbahçe’nin Rakibi Kim Olacak?

 

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi bugün, 24 Şubat tarihinde İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek. Lunabet giriş için, Gruplarını lider tamamlayan 8 takım seribaşı olarak kura çekimine katılacak ve rövanş maçlarını evlerinde oynayacaklar. Aynı ülkeden takımlar eşleştirilmeyecek.

 

Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri kim?

 

Fenerbahçe'nin rakibi, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi sonrasında belli olacak. Hepsi Lunabet bahis sitesinde Muhtemel rakipleri arasında Manchester United, Juventus, Roma, Sporting, Sevilla, Leverkusen, Union Berlin ve Shakhtar Donetsk gibi takımlar yer alıyor.

 

UEFA maçları hangi kanal da yayınlanacak?

 

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi, 24 Şubat tarihinde Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, Sivasspor ve Başakşehir'in de yer aldığı UEFA Konferans Ligi son 16 turu kura çekimi de aynı gün gerçekleştirilecek. Bu kura çekimi sonucunda, Başakşehir ve Sivasspor'un rakipleri belli olacak ve heyecan dolu maçlar kaldığı yerden devam edecek.

Fenerbahçe