Feridun Ünal'dan Bahçeli'ye canlı yayında 'Kaan' Teşekkürü.

TAKİP ET

Milli muharip Uçağı'nın ismi,  dün MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından  "KAAN" olarak belirlendi.

Kaan’ın tanıtımı ve isminin belirlenmesi için düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra MHP Lideri Devlet Bahçeli ve çok sayıda bürokrat katıldı. Muharip uçağının ismini ise Bahçeli “KAAN” olarak belirledi.

 

Kaan’ın tanıtımına ilişkin Bengitürk Tv’de düzenlenen canlı yayına MHP Denizli milletvekili adayı Ferudun ÜNAL’da Telekonferans yöntemi ile bağlanarak, KAAN’ın isim babası Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

 

Telekonferans’la bağlandığı TV programında  Denizli siyasetinden de bahseden Ferudun Ünal “Milli muharip Uçağımız milli olması hasebiyle zaten gururumuzdu, adının da Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçelli tarafından KAAN olarak belirlenmesi ile ikinci gururu yaşadık. Sayın Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

 

Programın ardından seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam eden MHP Denizli Milletvekili adayı Ferudun Ünal, “Denizli kararını vermiş. MHP tahminlerin çok üstünde bir oy potansiyeline sahip olmuş. Milliyetçiyim diyen herkesi kucaklayan partimiz, inşallah 14 Mayıs’ta Meclise Denizli’den en az 3 milletvekili gönderecektir.” Diye konuştu.

Ferudun Ünal Kaan Devlet Bahçeli