Fesleğen mahallesi, Depremzedeler için el ele

TAKİP ET

Fesleğen Mahallesi sakinleri, Denizli'ye gelen depremzedelerin mağduriyetlerini bir nebze olsun giderebilmek için el ele vererek birlikte hareket etmenin önemini bir kez daha gözler önüne serdiler.

Fesleğen mahallesi depremzedelere kucak açtı. Mahalle sakinlerinin sevilen ve çalışkan yüzü Raziye İs öncülüğünde bir araya gelen ve İnönü Caddesi’nde bulunan Gülsare Ev Börekleri bünyesinde toplanan Kadriye Mutluluk, Leyla Sevinçli,  Duru Mutluluk, Fatma Çalhan, Orhan Özer, Öztürk Şama ve Ahmet Özel isimli gönüllüler, Denizli’nin farklı mahallelerine ve Fesleğen Mahallesi’ne yerleştirilen depremzedeler için harekete geçti.

 

 Mahalle sakinlerinin, hayırseverlerin ve duyarlı Denizli esnafının da katkılarıyla toplanan yardımlarla depremzedelere yemek, kıyafet, ayakkabı desteği gibi ihtiyaçların sağlanmasında el ele veren depremzedelere yardım gönüllüleri, depremde hayatını kaybedenler için lokma hayrı da yaptılar.

 

Mahallenin sevilen ismi Raziye İs, imece usulü ve birliktelik içinde gerçekleştirilen yardımlardan dolayı deprem gönüllüleri, hayırseverler ve duyarlı mahalle sakinlerine teşekkür ettiklerini söyledi.

fesleğen mahallesi depremzedelere yardım