"Fesleğenin yerlisiyim, içinizden biriyim"

TAKİP ET

Fesleğen Mahallesi Muhtar adayı Raziye İs, güler yüzü ve sevgi dolu yüreğiyle 27 Şubat Pazar günü yapılacak muhtarlık seçimleri öncesi mahallesindeki ev ve işyerlerini tek tek ziyaret edip mahallenin sorunlarını ilk ağızdan dinliyor. Muhtar adayı İs 'Fesleğen Mahallesi sakinlerinin gözü, kulağı ve sesi olmak için aday oldum. İçinizden biriyim, Fesleğen'in yerlisiyim' diyor.

Fesleğen Mahallesi 27 Şubat Pazar günü Atatürk Ortaokulu’nda yapılacak muhtarlık seçimlerine hazırlanıyor. Önceki muhtar rahmetli Semiha Can Aras’ın da azası olan ve mahalle sorunları için Aras’ın hep yanında olan Fesleğen Mahallesi Muhtar adayı Raziye İs, bir kolu kırık ve sargıda olmasına rağmen sabahtan akşama kadar mahalle sakinlerini tek tek ziyaret edip evlerine ve iş yerlerine konuk oluyor.

Fesleğen Mahallesi’nde çocuğundan gencine, kadınından erkeğine, yaşlısından, düşkününe kadar her kesimden insana güler yüzü, sempatisi ve sevgi dolu yüreğini açan Muhtar Adayı İs “Fesleğen’in yerlisiyim, içinizden biriyim.

Mahallemizde herkesin gözü, kulağı ve sesi olabilmek için aday oldum. Azalarımla birlikte mahallemizin her tür sorunu için elimizi taşın altına koyma sözü verdik.

Böylece bir süre önce kaybettiğimiz sevgili muhtarımız rahmetli Semiha Aras’ın bayrağını kaldığı yerden taşımayı sürdüreceğiz” diyor.



“DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK İLKEMİZ VE ÇİZGİMİZDİR”

Aslen Tavaslı olduğunu, doğup, büyüdüğü ve yuva kurduğu yerin ise Fesleğen Mahallesi olduğunu açıklayan Muhtar adayı Raziye İs, mahalle sakinlerinin muhtarlık yolunda kendisini yalnız bırakmayacaklarına dair güveninin tam olduğunu söyledi.

1970 doğumlu, evli ve iki çocuk annesi olduğunu da açıklayan İs, destekleriyle hep yanında olan azalarının da Süleyman Varlıklı, Erdal Zengin, Yasemin Aksungur, Halise Ertuğrul, Mesut Kıray, Şükrü Dağdeviren, Fatma Ayşe Çalhan ve Raziye Bozdeveli Akçaöz olduğunu söyledi.



Doğruluk ve dürüstlüğün değişmez çizgileri olduğunu belirten Raziye İs, tüm mahalle sakinlerini 27 Şubat Pazar günü Atatürk Ortaokulu’na oy kullanmaya davet ettiklerini belirtirken, ekibiyle birlikte mahalle sakinlerine de şöyle seslendi :

“Hep birlikte başaracağız inanıyorum. Doğruluk ve dürüstlük çizgisi doğrultusunda mahallemizin çocuklarını ve gençleri için elimizden geleni yapmak önceliğimizdir. Gerisi zaten gelecektir.

Devletimizin belediyelerimizin yapacak olduğu projeleri ben yapacakmışım gibi vaatlerim yoktur olamazda. Kamu kurumları adına şunu yapacağım bunu yapacağım demeye hakkım yoktur haddimi bilirim. Yetkililerin videolu görsel mesajları olmadığı takdirde ben dahil kimseye inanmayın.

Verilen sözlere inanan vatandaşlarımız da projelerini söyleyen Muhtar Adayından (buna bende dahil) taahhüt isteyin belge isteyin. Biz kimsenin umutlarıyla hayalleriyle oynamayız, doğru neredeyse oradayız. Allah’tan korkar kuldan utanırız.”
 

Raziye is Fesleğen Mahallesi muhtar adayı