FETHİYE – DENİZLİ MAÇINI PINAR YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonunda Fethiyespor'a konuk olacak Denizlispor'un maçını Van Bölgesi hakemi Serkan Pınar yönetecek.

TFF, hafta sonunda oynanacak olan lig maçlarında görev alacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri açıkladı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Denizlispor, 5. Haftada deplasmanda Fethiyespor’a konuk olacak.

 

8 Ekim Pazar günü saat 19.00’da başlayacak olan maçı Van Bölgesinden Serkan Pınar yönetirken, yardımcıları Manisa Bölgesinden Oğuz Akyüz ve Metin Yalçın olurken 4. Hakem ise Batman’dan Mehmet Terece olacak.

 

DENİZLİLİ İSİMLER DE GÖREV ALACAK

 

TFF’nin açıklamasına göre Denizlili isimler de hafta sonundaki maçlarda görev yapacak. Kentimizin hakemlerinin en üst noktada yer alan ismi olan Ümit Öztürk, 8 Ekim 2023 Pazar günü oynanacak olan Atakaş hatayspor – Tümosan Konyaspor maçında düdük çalacak. Aynı maçta yine Denizli bölgesinden Osman Gökhan Bilir yardımcı hakem olarak yer alacak.

 

Süper Lig Yardımcı Hakem Kategorisinde yer alan bir diğer isim olan Murat Tuğberk Curbay ise yine Süper Lig’de 7 Ekim 2023 Cumartesi günü oynanacak olan MKE Ankaragücü – Mondihome Kayserispor maçında Mert Güzenge’nin yardımcısı olarak görev yapacak.

 

A Klasman Denizli Bölgesi hakemi Feridun Daldaş ise yine Süper Lig’de 8. Haftanın açılışının yapılacağı ve 6 Ekim 2023 tarihinde oynanacak olan Coredon Alanyaspor – Vavacars Fatih Karagümrükspor maçında 4. Hakem olacak.

ümit öztürk hakem