FEYYAZ CEŞEN'DEN KANDİL MESAJI

TAKİP ET

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Regaip Kandili ile ilgili yayımladığı mesajda, 'Çok şükür mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili'ne kavuştuk' dedi.

Bu yıl Regaip Kandili, üç ayların başlamasından bir gün önce idrak edilecek. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V), bir Hadis-i şerifinde 'Recep'in ilk Cuma gecesinden gafil olmayasınız. Zira o gece, meleklerin 'Regâip' ismini verdikleri gecedir' buyurmuştur. 11 Ocak 2024 Perşembe gecesi idrak edilecek olan Regaip Kandili ile ilgili olarak Denizli Amatör Spor Kulüpleri federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen bir mesaj yayımladı.

 

Kandil gecelerinin toplumumuz için önemli olduğuna vurgu yapan Ceşen mesajında, “Regaip Kandili, mübarek 3 ayların müjdecisidir. Şükürler olsun yaradana ki, bu yıl da Regaip Kandili’ne ulaştık. Bu gece ile birlikte çıkılacak olan manevi yolculukta, Recep ve Şaban aylarının ardından gelecek olan 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşacağız. Kandil geceleri toplumumuza büyük öneme sahip.

 

Maneviyatı yüksek olan bu gecelerde edilecek olan duaların geri çevrilmediği umulur. Bizler de bu özel gecede dualar ederek hem ülkemizin hem de dünyamızın barış içinde yaşanmasını dileyeceğiz. Bu duygularla başta Denizli amatör spor ailesi olmak üzere tüm Denizlili hemşehrilerim ve İslam Âlemi’nin Regaip Kandili’ni kutlar, yüce Allah’tan sağlıkla 3 aylara ve Ramazan Bayramı’na kavuşabilmeyi niyaz ederim” dedi.

 

feyyaz ceşen Regaib Kandili