FIRAT VE POLAT'IN CEZASI DA BELLİ OLDU

TAKİP ET

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Denizlispor'a ceza yağdırdı. Denizlispor'a takım halinde 4 bin 500 lira, Asbaşkan Ali Fırat'a 21 gün hak mahrumiyeti ve 13 bin TL para, yardımcı antrenör Mehmet Polat'a ise 1 resmi maç soyunma odası ve yedek kulübeye giriş yasağı ve 6 bin 500 TL para cezası verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kendi sahasında BB Erzurumspor ile karşılaşan Denizlispor’a ceza yağdırdı. Dün alınan kararla yeşil-siyahlılara takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 4 bin 500 TL para cezasına çarptırdı.

                    

BB Erzurumspor maçı sırasında hakem tarafından tribüne gönderilen Asbaşkan Ali Fırat ve yardımcı antrenör Mehmet Polat’a da ceza geldi.

                   

PFDK, Asbaşkan Ali Fırat’a hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 21 gün hak mahremiyeti ve 13 bin TL para cezası verdi.

                    

Yardımcı antrenör Mehmet Polat ise rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle bir resmi maç soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 6 bin 500 TL para cezasına çarptırıldı.