Fotoğraf sanatçısı Zeki Akakça öğrencilerle buluştu

TAKİP ET

Fotoğraf sanatçısı Zeki Akakça, bu kez Acıpayam'da bir ortaokula misafir oldu.


Okula, fotoğraflarından örnekler götürerek  mini bir sergi açan Zeki Akakça, öğrencilere fotoğraf karelerine neler sığdırabileceklerini gösterdi. Öğrencileri fotoğrafçılıkla tanıştıran ve sınıfta  onların sorularına cevaplar arayan Zeki Akakça, bir okul çocuklarının daha ufkunu fotoğraflarla açtı.



Okullarında ilk kez bir fotoğraf sanatçısına ve sergisine tanık olan öğrenciler, meraklı gözlerle ilgiyle izledikleri fotoğraflara uzun süre bakarak hayranlıklarını gizleyemediler.
 
 

Alcı Ortaokulu idaresi de Akakça’nın ilgisi karşısında sessiz kalmadı, bir teşekkür açıklaması yayınlayarak; “Çevremiz, Geleneklerimiz, Değerlerimiz” konulu fotoğraf sergisinin köyümüze, okulumuza kadar getirilmesine vesile olan; öğrencilerimize fotoğraf sanatı ve fotoğrafçılık hakkında bilgi veren, tecrübelerini aktaran; sanatın kimseye verilmiş bir ayrıcalık değil herkes için hepimiz için bir ihtiyaç olduğunu çocuklarımıza yaşatarak gösteren Zeki Akakça’ya, Yusuf Celik’e, Meltem Arslan’a, İbrahim Gürsoy’a, Mustafa Erdem’e, Firdevs Akakça’ya ve tüm LAFOT(Laodikya Fotoğraf Topluluğu) ailesine öğrencilerimiz adına yürekten teşekkür ediyoruz” dediler.


 
Fotoğraf sanatçısı Zeki Akakça Alcı köyü ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerine şöyle teşekkür etti:
“Laodikya Fotoğraf Topluluğu -LAFOT olarak Acıpayam ALCI KÖYÜ ORTAOKULU öğretmen ve öğrencileriyle FOTOĞRAF konuşup, fotoğraf seyrettik ve değerlendirmeler yaptık...

Katkı ve destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Alcı Köyü Ortaokulu idaresi ve öğretmenlerine ve tabii ki güzel bakışlı yarın gülüşlü öğrencilere teşekkür ediyorum.

Bu çalışmada katkı ve desteği için ayrıca Meltem Arslan, Yusuf Çelik, Mustafa Erdem, İbrahim Gürsoy ve Firdevs Akakça’ya da şükranlarımı sunuyorum.

Sanat, söz ile ve beklemekle değil bazen gidip göstermek, dinleyip anlamakla da olabilirmiş. Bunu görüp yaşadık...
Teşekkürler”.

zeki akakça alcı mahallesi ortaokulu acıpayam latof fotoğraf sergisi denizli fotoğraf sanatçısı zeki akakça öğrencilerle buluştu