Foxngame Pubg E-Pin Hizmeti

TAKİP ET

Son zamanların trend oyunlarından biri olan Pubg Mobile çok fazla oyuncu kitlesine sahiptir. Oyunun içindeki para birimi ise pubg uc olarak hizmet verir.

Oyuncular, dijital platform kullanıcıları ve yayıncılar için kurulmuş olan dijital ürün ve hizmet platformu olarak hizmet vermektedir. Özellikle son yıllarda dijital ve sanal ürünlerin başta olmasıyla ülkemiz üzerinde lider konuma gelmeyi başarmıştır.

Oyun firmaları ve yayıncılarla olan ilişkileri aynı zamanda oyunları size mümkün olduğunca en iyi fiyatlar ile almanızda yardımcı olan bir pazardır. Site üzerinden steam, Uplay, Origin, Battle ürünleri ile bu ürünleri çeşitli yollarla indirimli almanız da mümkün hale getirilmiştir.

Son zamanların trend oyunlarından biri olan Pubg Mobile çok fazla oyuncu kitlesine sahiptir. Oyunun içindeki para birimi ise pubg uc olarak hizmet verir.

En ucuz şekilde pubg uc e pin hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız Foxngame.com üzerinden listeleri takip edebilirsiniz. İndirimli fiyatlar ile birlikte oyun içerisinde kullanmanız adına sizlere oldukça iyi koşullarda Pubg e pin hizmeti sağlamaktadır.
 

E-Pin Fiyatları


Pubg mobile Tencent Games firması tarafından kurulmuş olan ücretsiz bir sanal oyundur. Her oyunda olduğu gibi ilerleme gösterebilmek için bazı gelişimler gerekir. Bunlardan biri de tabi ki de paradır. Foxngame.com üzerinden oldukça uygun fiyatlardan e-pin satın almanız mümkündür.

Birçok aramış olduğunuz e-pinler %15, %20 fiyat indirimleriyle müşterilerinin karşısına çıkıyor. 7 Tl’den başlayıp daha üst fiyatlara kadar birçok alternatif paket imkanı site içerisinde bulunur. Eğer sitenin güvenliğinden şüphe duyuyorsanız da kullanıcı yorumlarına göz atabilirsiniz.
 

Foxngame oyun