Freni patlayan midibüs, caddeye daldı: 2 yaralı

TAKİP ET

Kıbrıs şehitleri caddesinde freni patlayan servis midibüsü, trafik yoğunluğu yaşanan caddeye daldı. Yoldan geçen bir minübüse çarparak durabildi.  Kazada her iki araç sürücüsü yaralandı.

Bugün saat 14.oo sıralarında Kıbrıs şehitlere inen ara yoldan gelmekte olan servis midibüsünün freni patladı.  Freni patlayan midibüs, o an caddeden geçmekte olan  seyir halindeki bir başka minübüse çarptı.



Kazayı caddeden geçmekte olan vatandaşlar ihbar etti. 112 ekiplerinin ve itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile her iki araç sürücüsü de kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu. Servis midibüsü şoförü, kazanın şoku ile  uzun süre yerinden kıpırdayamadı.  Şoförü 112 ekipleri midibüsten dışarı çıkardı.



Kaza nedeniyle,  Kıbrıs Şehitleri caddesi bir süre kontrollü olarak trafiğe açık tutuldu. Araçların çekilmesinden sonra trafik normal akışına döndü. Şans eseri servis aracında bulunanlar kazayı yara almadan atlattı.
Soruşturma sürüyor.

 

freni patlayan midibüs caddeye daldı: 2 yaralı kıbrıs şehitleri caddesi denizli denizlimuhabir denizli haberleri freni patladı