FUAR'DA "ZİGON" ÇILGINLIĞI

TAKİP ET

Denizli'de 26-31 Aralık tarihleri arasında düzenlenen alış veriş fuarında bir firmanın 500 TL karşılığı 1 TL'ye zigon sehpa hediye edecek olması izdihama neden oldu.

“26-31 Aralık’ta EGS Park’ta gerçekleşecek olan Denizli’nin En Büyük Alışveriş Fuarı’nda 500 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese 3’lü Zigon Sehpa sadece1 TL” sloganı ile duyurulan  zigon dağıtımı izdihama dönüştü.

 

EGS kongre merkezi’nde düzenlenen alış veriş festivali’nde bir firmanın müşterilerine 500 liralık alış veriş yapmaları karşılığın zigon sehpa’yı 1 liraya verecek olması fuar alanında izdihama yol açtı.

 

 Söz konusu firmadan 500 liralık alış veriş yapan müşteriler, fuar alanının kenarına yığılmış modüler zigon sehpaları adeta kapıştı. Vatandaşların sehpaları yağmalamasına müsaade edilirken, dağıtımın tek elden yapılmaması vatandaşlar tarafından tepki çekti.

 

Kimi vatandaşlar kucaklarının aldığı kadar sehpa alırken, kimisi de eli boş döndü. Organizasyon eksikliğinden yakınan bazı vatandaşlar ise sehpa alamadan evlerine dönmek zorunda kaldı.

 

alış veriş fuarı yağmalama izdiham zigon sehpa hediye