FUTBOLCULARDAN BOYKOT KARARI

TAKİP ET

Denizlisporlu futbolcular her yenilgi sonrası faturanın takıma çıkarılmasını, şehrin kulübe destek olmamasını protesto etmek amacıyla bugünden itibaren idmana çıkmama kararı aldı. Bugün 16:00'deki antrenman futbolcuların tesise gitmemesi nedeniyle yapılamadı.

TFF 2. Lig’de mücadele eden Denizlispor’da futbolcular isyan etti. Hem futbolcuların hem de kulüp personelinin 4 aydır maaş alamadıkları öğrenilirken, futbolcuların kulübe sahip çıkılmaması nedeniyle antrenmanlara çıkmama kararı aldıkları belirtildi.

 

Bugün Fethiyespor maçı hazırlıkları kapsamında saat 16:00’da antrenman yapması gereken futbolcular tesise bile gitmedi. Futbolcuların maç gününe kadar antrenmanlara çıkmama kararı aldıkları, bu süreçte bireysel olarak antrenmanlarını yapacakları öğrenildi.

 

‘ŞEHRE SAHİP ÇIKIN ÇAĞRISI’

 

Kendi aralarında toplantı yaparak durum değerlendirmesi yapan futbolcuların şehrin ileri gelenlerine çağrıda bulunarak kulübe sahip çıkmasını istedikleri kaydedildi.

 

Yeşil siyahlı kulübe yakın kaynaklar, alınan her yenilgiden sonra yerden yere vurulan genç takımın bu durumdan çok rahatsız olduğu kaydedildi.

 

Toplantı sırasında konuşan futbolcuların; “Her yenilgi sonrası biz suçlu oluyoruz. Kulübün durumunu kimse değerlendirmiyor. Şehrin ileri gelenleri bu kulübe sahip çıkmazsa sonumuz amatör küme olur. O zaman da yine biz suçlanırız. Buradaki insanların günahı yok. Bu durumda olmamızın nedeni yanlış yönetimlerdir. Suç futbolculara atılmasın. Bizler elimizden geleni yapıyoruz. Bütün gücümüzle sahada mücadele ediyoruz” dedikleri öğrenildi.

 

Takımda asgari ücret karşılığı oynayan oyuncuların dahi 4 aylık alacaklarının ödenmediği belirtildi. Toplantı sırasında futbolcuların; “Bizler önemli değiliz. Kulübün personeli aylardır maaş almıyor. Bu insanlar evlerine ekmek götüremiyor. Bu takım bu şartlar altında devam edemez” dedikleri öğrenildi.   

 

denizlispor boykot antreman