"GAZETECİLER, DEMOKRASİMİZİN TEMEL TAŞI"

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Av. Gülay Özcan, Düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, demokrasimizin temel taşı olduğunu söyledi.



10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle  mesaj yayınlayan MHP’li Özcan,  “Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir.

Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsız ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle  Denizli’mizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınmasının gündeme taşınmasında büyük katkı sağlayan yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.  MESUT GÜLER

milliyetçi hareket partisi av. gülay Özcan denizli haberleri