Gece 3 ilçede deprem yaşandı

TAKİP ET

Bozkurt, Çivril ve Çardak ilçelerinde dün deprem meydana geldi. 00.44'de yaşanan son Depremin merkez üssü Savran Mahallesi olarak açıklandı.


HABER MERKEZİ
 
Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yayımlanan son depremler listesi verilerin göre Çivril’de deprem meydana geldi.
 
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından sürekli güncellenerek kamuoyuyla paylaşılan son depremler listesi verilerine göre Merkez üsleri Denizli'nin Bozkurt, Çivril ve Çardak ilçeleri olan deprem meydana geldi.
 
İlk deprem saaat 22.09'da Bozkurt Baklan kuyucak'ta meydana geldi. Meydana gelen depremin büyüklüğü 2.0 olarak kaydedildi. Bu depremden bir saat sonra merkez üssü Çardak olan 2.4 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi. Bozkurtlu vatandaşlar ilk depremin şokunu tam atlatmak üzereydi ki bu kez ilk depremden tam iki saat sonra bu kez merkez üssü Bozkurt Tutluca olan 3.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
Bozkurt'da meydana gelen ikinci deprem ısa süreli paniğe neden oldu. Meydana gelen son Bozkurt depreminden dakikalar sonra ise bu kez Çivril deprem paniğini yaşadı.
 
Gece 00.44’te meydana gelen sarsıntının merkez üssü Savran mahallesi olarak açıklanırken 6.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.
 
 

Çİvrİl’de gece yarisi deprem meydana geldİ denizli deprem bozkurt Çivril ve Çardak