Geçici görevlendirmeler nereye?

TAKİP ET

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 112 bünyesinde çalışan personellerin kendi kadroları dışındaki birimlerde görevlendirilmesine Türk Sağlık Sen tepki gösterdi.

Türk Sağlık Sen Denizli Şubesinde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Rayif Kurşunoğlu, Sağlık Müdürlüğü yetkililerine buradan soruyoruz görevlendirmeler bir plan ve altyapı anlayışı içerisinde yapılmakta mıdır? Görevlendirmeler, hakkaniyet içinde kıdem ve hizmet puanları esas alınarak mı yoksa üye oldukları sendikalara göre mi yapılmaktadır?

Örneğin; bir 112 istasyonunda aynı unvan veya pozisyonda, kadrolu olarak çalışan personellerden, başta ilçeler olmak üzere, rotasyon yöntemiyle yapıldığı söylenen görevlendirmelerde, daha önce geçici olarak başka ilçelerde veya 112 birimlerinde görevlendirilen sendika üyelerimiz, geçici göreve gitmeyen personel olduğu halde yeniden görevlendirildikleri doğrumu dur? Yapılan bu geçici görevlendirmelerde kurum dışı etkenler var mıdır?

Yoksa idareciler bu görevlendirmeleri kendi inisiyatifleri doğrultusunda mı yapmaktadırlar? İlgili Kurum Müdürü, Müdür Yardımcısı veya Şube Müdürü, emri altında çalışan personelleri makam odalarına çağırarak üye oldukları sendikayı değiştirmeleri konusunda telkinlerde bulunmuşlar mıdır?" dedi.