Genç" Bizim emelimiz çocuklarımızın geleceğe güzel adımlar atmasıdır"

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi Denizli Milletvekili Adayı Ali Genç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı, Genç açıklamasında,' Çocuklar geleceğimizin mihenk taşı biz onlarla birlik olduğumuzda, onlar için güzel bir geleceğe imzalar atacağımızı iyi bilirler' dedi.

23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasıyla birlikte, Musatafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Büyük Birlik Partisi Denizli Milletvekili Adayı Ali Genç,” Ulusal egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 103. Yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza adanan bu önemli günde geleceğimizin mihenk taşı olan evlatlarımız için güzel bir geleceğe imzayı hep birlikte atmamız gerek. Parti olarak da çocuklarımız için büyük bir çalışmamız var. Çocuklarımızın refahı geleceği için birlikte adımlar atan Cumhur İttifakının yegane emeli de geleceğe güzel adımlar atmaktır. Geleceğimize sahip çıkmak, yarınlarımıza bırakacağımız bu memleketi, ellerimizle hazırlayıp geleceğe ufukla bakan birer nesil yetiştirmek amacındayız” ifadelerini kullandı.


“Meclisimizin 103.yılında Büyük Birlik Partisi’nin vatan sevdalısı bireyleri olarak mutlaka olmalıyız.”


Türkiye Cumhuriyeti’nin gazi meclisinin 103.yıllık bir çınar olduğunu belirten Ali Genç,” İstikbalimiz, her zaman yaşamaya ve yaşatmaya devam edecektir. Türk’ün zeki ve çalışkan evlatları daima, bu ülkenin bayrağını ileri taşımaya hazır bir nesildir. 1071’den bu yana beşiğimiz olan Anadolu toprakları, günümüzde egemenliğini devam ettirmektedir. Bu egemenliğin en büyük sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir. Bizler ise bu mecliste milletimizin egemenliğini savunacak, birer vekil adayı olduk.  Meclisimizin 103.yılında Büyük Birlik Partisi’nin vatan sevdalısı bireyleri olarak mutlaka olmalıyız. Maziden atiye milletimiz için kanını canını siper eden tüm memleket sevdalılarımıza şükranlarımı sunarken, bu mücadeleyi veren, Meclisimizi açarak bu önemli günü istikbalimiz çocuklarımıza adayan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm mücadele arkadaşlarına rahmet diliyorum”dedi.

ali genç büyük birlik partisi serinhisar