GENÇ KIZ TRABZON-SÜRMENE'DE BULUNDU!

TAKİP ET

Yerel ve ulusal medyanın da kayıp genç kız için haber çıkması sonrası Denilzi'den kaybolan Latife Ulukuş, Trabzon-Sürmene'de sağ salim bulundu.

Merkezefendi İlçesi, Karaman Mahallesinde ikamet eden ve evden Perşembe günü rahmetli babasının mezarını ziyaret edeceğim diyerek Kayıhan Mezarlığına gelen ve kendisinden bir daha haber alınamayan 14 yaşındaki Latife Ulukuş isimli genç kız için ailesi ve yakınları Polis’e başvurarak yardım istemişti.

Yerel ve ulusal medyanın da kayıp genç kız için haber çıkması sonrası Denilzi’den kaybolan Latife Ulukuş, Trabzon-Sürmene’de sağ salim bulundu. Genç kızın rahmetli babasının mezar ziyaretinden sonra sadece ceketi bulunmuş ve arama çalışmaları başlatılmıştı.

Genç kızın babasının ikramiye parasını bankadan çektiği ve o parayla Trabzon’a gittiği belirlendi. Genç kızın ayrıca mezarlığa bir mektup bıraktığı da yapılan detaylı inceleme sonrası ortaya çıktı.

Mektubu bulan ve okuduktan sonra bankadaki paranın da çekilmiş olduğunu fark eden emniyet güçleri genç kızın izini sürdü ve Trabzon’da onu sağ salim buldu. Savcının gerekli incelemesi ve ifadesini almasından sonra genç kız konaklaması ve gözaltında tutulması için Trabzon Sevgi Eli’ne teslim edildi.

Genç kızın Denilzi’deki ailesine de haber verildi ve Trabzon’a gelerek genç kızı teslim almaları istendi. Ailesi Denizli’den genç kızı almak için Trabzon’a yola çıktığı öğrenildi.

14 yaşındaki genç kızın sağ salim bulunması sonrası böyle bir şeyi neden ve niçin yaptığı ise gizemini korudu. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.