GENÇ RAPÇİDEN DENİZLİSPOR FORMALI KLİP

TAKİP ET

Denizli'nin Honaz ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki genç Rapçi, yeni şarkısına Antalya'da klip çekti. Birçok mekanın kullandığı klipte, genç rapçinin Süper Lig'de zor günler geçiren Denizlispor'a destek olmak için formasını giymesi dikkat çekti.

Honaz ilçesinde yaşayan ve çocukluğundan bu yana gönül verdiği rap müzikle ilgili çalışmalar yapan Gürkan Bayrak, ikinci şarkısını kliplendirdi. Daha önce ‘Yolumuz Yok’ isimli şarkısına klip çeken Gürkan Bayrak, yeni klibi için Antalya’yı tercih etti.


Dünyaca ünlü Patara Antik Kenti başta olmak üzere birçok alanda çekilen klibi daha önceki klipte olduğu gibi Ali Coşkun çekti. Klipte birçok mesaja yer verilirken, Süper Lig’de zor günler geçiren Denizlispor’a da formayla destek verildi. Klipte yer yer Denizlispor forması giyilerek takıma moral verilmeye çalışıldı.


Müziğin kendisi için büyük bir tutku olduğunu belirten Gürkan Bayrak, ‘’ Çocukluğumdan bu yana müziğe, özellikle rap müziğe karşı ilgi var. Bununla ilgili yıllardır çalıştım ve 2.şarkımı da kliplendirdim. Antalya’da çok güzel alanlarda klibimizi çektik. Denizlispor’un ligde zor günler geçirmesini de göz önüne alarak klibin bazı yerlerinde Denizlispor forması giydik ve klibimizde yer verdik. İnşallah bu zor durumdan kurtulacak. Ayrıca yönetmenim Ali Coşkun’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra herkes bizi takip etmeye devam etsin. Çok güzel çalışmalar yapacağız’’dedi.