Gençler gözbebeğimiz dediler, kola ile dürümü reva gördüler

TAKİP ET

Denizlispor'un Bodrumspor ile oynadığı maç sonrası, yeşil siyahlı genç futbolcular yemek yerine, masraf olmasın diye, kola dürümle geçiştirildi. 

Spor Toto 1.Lig’de veda maçlarına çıkan Denizlispor, Bodrumspor maçı öncesi maç başları alacakları çok tuttuğu gerekçesiyle, A Takım futbolcularından çoğunla yollarını ayırmıştı. U19’dan 14 futbolcu A Takıma çağrılırken Bodrumspor karşılaşması ilk 11’inde 6, 90 dakika içinde de yedekten 3 olmak üzere toplam 9 genç futbolcu 11’de şans bulmuştu.

 

Yeni Asır Gazetesi Denizli Temsilcisi Sebahattin Alp’in haberine göre, yeşil Siyahlı kurmayların sık sık dile getirdiği, ‘Denizlispor’un geleceği gençlerde, onlar gözbebeğimiz’ söylemleri ile eylemleri birbirini tutmadı. Yeşil siyahlı kurmaylar, daha önce ‘uçağa yetişme, kar kış’tan yolların kapanması’ gibi çok acil durumlar haricinde, her zaman olduğu gibi futbolculara maç sonu yemeği verirken, genç futbolcular ağırlıklı kadroya ise masraf olmasın diye yemek vermeyip, soyunma odasına söylenen dürüm ile kolayı reva gördüler.

 

Otobüsle 3 saat süren Denizli-Bodrum yolculuğunda tam doymayan futbolcular, otobüsteki kek ve meyve suyu ile idare ettiler.  Yönetimin, futbolculara yemek yerine dürüm kola reva görmesi, sosyal medyada tepkilere neden oldu.  Taraftarların istifaya davet ettiği Futbol Şube Sorumlusu Necip İrdem, Bodrum’da ki maçta takımı yalnız bıraktı.

 

Başkan Uz, yanlarına bile uğramadı

 

Bodrum deplasmanında ki karşılaşmada, protokolde ki yerini alan Başkan Mehmet Uz’un maç öncesi ve maç sonrası soyunma odasına uğramaması ise yadırgandı. Gençlere başarılar dilemeyen ve maç sonu da mücadelelerinden dolayı tebrik edip gençlere moral vermeyen Başkan Uz’un tavrı hoş karşılanmazken, ‘gençlerin sevgisi özde değil sözde’ yorumlarına neden oldu.

denizlispor u19