GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINI GÜLDAL YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda oynanacak olan profesyonel lig maçlarında görev alacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri açıkladı. Denizlispor'un Gençlerbirliği ile oynayacağı maçı Tarık Güldal yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu, profesyonel liglerde oynanacak olan maçlarda görev alacak isimleri belirledi. Spor Toto 1. Lig’de 6. Haftada Denizlispor’un Gençlerbirliği’ni konuk edeceği ve 17 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 16.00’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak olanmaçta Adana bölgesinden Tarık Güldal yönetecek.

İstanbul Bölgesinden Kemal Mavi ve Van bölgesinden Özcan Sultanoğlu’nun yardımcı hakem olacağı maçta 4. Hakem ise İzmir bölgesinden Ayberk Demirtaş olacak. Fethi Serkan Koçak’ın gözlemcilik yapacağı karşılaşmada Hüseyin Şenel, Ömer Sözen ve Soner Özdemir ise TFF’yi temsil edecek.

Öte yandan Denizli Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Osman Gökhan Bilir, Spor Toto Süper Lig’in 7. Haftasına ait olan 18 Eylül 2022 tarihinde saat 17.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan Medipol Başakşehir – Vavcars Fatih Karagümrük maçında bayrak sallayacak.  Yine aynı kategoride görev yapan Murat Tuğberk Curbay ise aynı gün 20.00’de Ankara Eryaman Stadı’nda oynanacak olan MKE Ankaragücü – Demir Grup Sivasspor maçında görev yapacak.

Bu arada hafta içinde 2. Lig’de oynanan maçlarda Denizli Bölgesi Klasman Temsilcisi Mustafa Pektaş, Balıkesirspor’un Etimesgut Belediyespor’a 3-0 yenildiği maçta görev alırken, yine aynı şekilde Denizli Bölgesi Klasman Temsilcisi olan Lütfi Koçak ise Esenler Erokspor’un Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta TFF’yi temsil etti.

2. LİG GÖREVİ DE VAR


TFF 2. Ve 3. Lig’de hafta sonunda oynanacak olan maçlarda görev yapacak olan isimler arasında Denizlililer de var. 2. Lig Beyaz Grup 5. Haftası’na ait olan ve 18 Eylül 2022 Pazar günü İstanbul Vefa Stadı’nda oynanacak olan Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor – Tarsus İdman Yurdu maçında Denizli bölgesi hakemleri görev yapacak. B Klasman hakemi Feridun Daldaş’ın düdük çalacağı maçta B Klasman Yardımcı Hakemleri Muratcan Ilgaz ve İbrahim Ethem Potuk da bayrak kaldıracak. Bu müsabakanın 4. Hakemi ise İzmir bölgesinden Mehmet Çağatay Lakot olacak.

Denizlispor-Gençlerbirliği