Gençlerle çok yol yürüyeceğiz

TAKİP ET

Alt yapılarda gösterdiği başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Şemiklerspor bütün planlarını gelecek sezona yapıyor. Şemiklerspor Başkanı Sezai Sakin, gelecek yılların güçlü kadrosunu oluşturmak için gerekli planlamayı yaptıklarını ve bu konuda da çalışmalara hız verdiklerini söyledi.


Denizli’nin en güçlü alt yapılarına sahip olma yolunda ilerleyen Şemiklerspor geleceğe yatırımlarını devam ediyor.

Gelecek için bütün planları yaptıklarını ve bu konuda genel koordinatörleri Fahrettin Kuş alt yapı hocalarının planları doğrultusunda hareket ederek geleceğe daha güvenle ve daha güçlü olarak baktıklarını söyleyen Şemiklerspor Başkanı Sezai Sakin” Alt yapılarda her geçen daha güçlü bir hale gelmeye devam ediyoruz.

Genel koordinatörümüz Fahrettin Kuş ve alt yapı hocalarımız bu konuda gerekli çalışmaları yürütüyor ve daha güçlü ayakları yere daha sağlam basan bir Şemiklerspor yaratmak için çalışıyorlar.

Şu anki duruma baktığımda her şey yolunda gidiyor ve bizim istediğimiz şekilde bir gelecek hazırlamaya devam ediyoruz. Bundan sonra ki kulüp geleneğimizde dışarından futbolcu alan bir takım değil, alt yapılardan futbolcu yetiştiren bir kulüp olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz genç oyuncularımızla çok uzun yolda birlikte yürüyeceğiz” dedi.
 

gençlerle çok yol yürüyeceğiz denizli denizlimuhabir şemiklerspor başkanı sezai sakin