Genel Başkan Ahmet Kabadayı Denizli'de

TAKİP ET

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, Denizli il Başkanı Hidayet Ertuğrul'u ziyaret etti. 

Başkan Kabadayı, "Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonumuz bir sivil toplum örgütüdür. İlk temsilciliği Samsun'da açtık. Adana'dan sonra Konya, İzmir, Manisa, Samsun, Muş, Denizli ve Afyonkarahisar olarak devam ediyoruz. Şu an 38 vilayette yapılanmamızı tamamladık. Ülkemizin dört bir yanında 81 vilayette teşkilatlanmaya devam edeceğiz.

Genel Başkan Kabadayı, “Türkiye´de düşünce özgürlüğü, inanç özgürlüğü, ifade özgürlüğü, girişim özgürlüğü, Milletimizin teminatı altındadır. Hiç kimse bu özgürlükleri ihlal edemez, edemeyecek. Biz inanıyoruz ki Türkiye´de hiç kimse şu veya bu gerekçeyle bir daha ötekileştirilemeyecek Türkiye´de düşünce özgürlüğü, inanç özgürlüğü, ifade özgürlüğü, girişim özgürlüğü, Milletimizin teminatı altındadır. Hiç kimse bu özgürlükleri ihlal edemez, edemeyecek. Biz inanıyoruz ki Türkiye´de hiç kimse şu veya bu gerekçeyle bir daha ötekileştirilemeyecek. İfadeler kullandı.

Denizli Başkan il Başkanı Hidayet Ertuğrul ve Başkan Yardımcısı Mustafa Külahçı ile bir süre sohbet eden, Genel Başkan Kabadayı, en kısa zamanda tekrar Denizli’ye geleceğini ve bu il’e çok önem verdiklerini ifade etti.