GENEL BAŞKAN YARDIMCISI UYGUR BAŞKAN GÜNGÖR'Ü ZİYARET ETTİ!

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Belgin Uygur, bir dizi ziyaret ve program için Denizli'ye geldi. Genel Başkan Yardımcısı Uygur, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör'ü makamında ziyaret etti.

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler ‘den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Denizli ziyaretinde ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra ise beraberindeki heyet ile Bayramyeri Meydanı’nda esnaflar ile bir araya geldi. Esnaflarla buluştuktan sonra Türkiye Yüzyılı programı kapsamında Denizli’de Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelen Uygur Denizli Ticaret Odası Başkanlığı’nı (DTO),Denizli Sanayi Odası Başkanlığı(DSO), AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nı ve son olarak Denizli İhracatçılar Birliği’ni (DENİB) ziyaret etti.

UYGUR, ESNAF VE VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler ‘den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyarette bulundular. Buradaki ziyaretin ardından Bayramyeri Meydanı’nda esnaflarla bir araya gelen Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler ‘den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Uygur, esnafın talep ve önerilerini dinledi.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Uygur, “AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her zaman halkımız ve esnafımızın ihtiyaçlarına ve taleplerine eğilen bir anlayışla hareket ettik ve etmeye devam ediyoruz. Üzerimize düşen her konuda esnafımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de esnaf odalarımızla istişare ederek bütün yetkili kurumlarımızla esnaflarımızın koşullarını iyileştirme noktasında gerekli adımları atmaya devam edeceğiz” dedi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BULUŞTU!

Türkiye Yüzyılı programı kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelen Uygur, “Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimiz ile birlikte; sizlerle birlikte inşallah şekillendireceğiz. Bu doğrultuda da hiç kuşkusuz siz; sivil toplum kuruluşlarımızın, derneklerimizin, vakıflarımızın güçlü ve büyük Türkiye için yanımızda olduğunuzu, bizlerle birlikte olduğunuzu da çok iyi biliyoruz.

Ülkemizin her yerinde demokrasimizin vazgeçilmez unsularından biri olan Sivil Toplum ve aynı zamanda Halk ile İlişkiler konusunda partimizin bu anlamdaki aktif çalışmalarını Türkiye’nin dört bir yanında sürdürüyoruz. İnşallah Denizli’de de gerçekleştirdiğimiz bu toplantının Türkiye’nin diğer illerinde de devam ettireceğiz” diye konuştu.

“STK’LAR TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler ‘den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Uygur’u makamında ağırlayan Başkan Güngör ise “Parti olarak gerçekleştirdiğimiz istişarelere oldukça önem veriyoruz. Sivil Toplum Kuruluşları Türkiye’nin geleceği için çok önemli. AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Belgin Uygur’a Denizli’mize teşrifleri için çok teşekkür ederim. Bu toplantının yeni Türkiye yüz yılı için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum” dedi.

AK PARTİ İL BAŞKANI GÜNGÖR’Ü ZİYARET ETTİ

Denizli’de bir dizi ziyaretini gerçekleştirdikten sonra AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ü makamında ziyaret eden Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler ‘den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Uygur, kendisini ağırlayan Başkan Güngör ve yönetimine teşekkürlerini iletti.

AK Parti’nin STK’lara büyük önem verdiğini kaydeden Başkan Güngör, “Sivil Toplum Kuruluşlarına değer katmak adına onların emrindeyiz. Sivil Toplum Kuruluşlarına her zaman kapımız açıktır. Ülkemizin her yerinde demokrasimizin vazgeçilmez unsularından biri olan Sivil Toplum Örgütleri konusunda partimizin bu anlamdaki aktif çalışmalarını durmadan sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak çıkışıyla; milletin içinden milletin talep ve beklentileriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Belgin Uygur