GİDİN YAPILANDIRIN!

TAKİP ET

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Hasan Öztaş ve Denizli Vergi Daireleri'nden Sorumlu Grup   Müdürü Yusuf  Malkoç, 31 Temmuz'da sona erecek vergi borçluları yapılandırma süresi için vatandaşları uyardı.

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Hasan Öztaş gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında, yapılandırmanın borçlular için avantajları sıraladı. Daha önceki dönemlerde çıkarılan yapılandırma çağrılarına katılan ve zamanında ödeme bulunan borçluların, yeni fırsattan da yararlanabileceğini aktaran Denizli Vergi Dairesi Başkanı Hasan Öztaş, “Bu fırsatı kaçırmayın. Borçlar, şekline göre faizsiz  ödeme imkanı tanıyor. Esnaflarımız son günü beklemesin. Şu ana kadar 26 bin esnafımız başvuruda bulundu.

Başvurular Vergi dairelerine bizzat yapılabildiği gibi, Postanelerden ve İnternet üzerinden de yapılabiliyor. 31 Temmuz tarihine kadar yapılandırma için 100 bin borçlumuzun müracaat edeceğini hesaplıyoruz. İsteğimiz, borçlular son günü bekleyip sıkışıklığa meydan vermesin ve mağdur olmasın.” Dedi.